Resultaten voor gouden fles champagne

 
 
gouden fles champagne
Armand de Brignac Ace of Spades Brut Gold 30 Liter Midas Exclusive Drinks.
Het kroonjuweel onder de champagnes van Armand de Brignac, is de Brut Gold Midas. Met een gewicht van meer dan 45kg is de Armand de Brignac Midas de grootste fles champagne die je kunt kopen. Het vereist meerdere mensen om deze champagne op te tillen, te dragen en uit te schenken.
Armand de Brignac Brut Gold Ace of Spades Champagne Babes.
De Brut Rosé Ace of Spades van Armand de Brignac is nog specialer dan de gouden variant. 37500, / st. Nebukadnezar 15 Liter Een fles Armand de Brignac champagne van maar liefst 15 liter. Dat is heel veel prestige champagne die met de uiterste zorg is gemaakt.
Gouden Flessen Club Champagne.
In onze gouden flessen champagne collectie hebben wij onder andere Moët Chandon Impérial Brut van 75 cl, Moët Chandon Gouden Magnum en Armand de Brignac Brut Gold in onze collectie. Naast dat al deze champagnes een exclusief uiterlijk hebben, heeft de Moët Chandon Impérial Brut Gouden Sleeve óók nog eens een koeler om de fles zitten.
Moët Chandon Gouden Sleeve 75 CL. Club Champagne.
Deel deze fles.: Moët Chandon Gouden Sleeve champagne 75CL. Een mooie fles Impérial Brut van Moët zoals je hem kent, maar dan in een Limited Edition Gouden Sleeve. De fles blijft heerlijk ijskoud in deze gouden sleeve, die tevens ook afritsbaar is voor hergebruik.
Armand de Brignac Champagne Exclusive Drinks.
De oplage van de Armand de Brignac blanc de noirs zal extreem gelimiteerd zijn. Mocht u een fles willen reserveren laat het ons dan even weten. De luxe en zeer exclusieve Armand de Brignac champagne koop je natuurlijk voor een mooie prijs bij Exclusive Drinks.
Armand de Brignac Brut Gold Ace Of Spades Magnum Exclusive Drinks.
Natuurlijk kun je de prestigieuze Armand de Brignac brut gold champagne ook in magnum formaat fles kopen. Het magnum formaat heeft dezelfde inhoud als twee standaard flessen champagne maar oogt direct een stuk imposanter. Ook de Armand de Brignac brut gold magnum wordt standaard geleverd met zeer luxe geschenkverpakking. De geschenkverpakking is net als de champagnefles volledig handgemaakt. Op het kistje siert de tinnen schoppenaas waaraan de champagne haar naam dankt. De inlay van de geschenkverpakking is van zacht fluweel wat zorgt voor een schitterend luxe uitstraling. Verder is het afgewerkt met 24 karaat gouden schanieren.
Gouden flessen Champagne Babes.
Producten getagd met Gouden flessen. 1 6 van 6. Producten per pagina: 4. Sale Armand de Brignac Brut Gold Ace of Spades Ace of Spades is de champagne van de sterren. Een gekroonde multi-vintage geleverd in een luxueus coffret. Voor de perfecte toost. 27500, 22995, / st. btw Stuksprijs bij 6 flessen: 22075, Bestellen. Sale Armand de Brignac Brut Gold Magnum 15, liter exclusieve Armand de Brignac Ace of Spades Brut Gold champagne in indrukwekkende magnumfles. 73900, 64900, / st. Armand de Brignac Nebukadnezar 15 Liter Een fles Armand de Brignac champagne van maar liefst 15 liter.

Contacteer ons